Utelåst

Imorse åkte jag till affären efter att grabbarna blev upphämtade av bussen. När jag kom hem och skulle gå in var dörren låst. Fan fan fan. Provade garagedörren, också låst. Ännu mer fan fan fan. 
Jag gick runt på baksidan i snön (det har kommit rätt mycket snö nu) och på snön finns det ett lager med is. Så varje steg jag tog och och gick genom snön skar isen in anklarna. Provade dörren vid varandan, låst. Provade dörren in till vardagsrummet i källaren, låst. Kollade om fönstrena var öppna någonstans, såklart inte. 
Sen kom jag på att vi har ju en garagedörr till som går in till min värdpappas studio i källarvåningen. Provade att öppna den och BINGO, den var öppen! Skulle öppna dörren som gick från garaget in till huset, låst. 
Jag fick lite panik och ringde runt till folk i närheten plus min värdmamma. Ingen svarade. Ännu mer panik. Satt ute, toanödig (varför blir man alltid det i situationer det bara inte får hända?) som aldrig före och tyckte synd om mig själv en stund innan Becca äntligen svarade! Becca var på väg hem till mig när min värdmamma smsade och bad om ursäkt för att hon glömt tala om för mig att hon låst alla dörrar och sa åt oss att gå in genom köksfönstret. Vi stog i 10 minuter och försökte öppna fel köksfönster. 
Efter mycket om och men fick jag in Becca genom fönstret. Vilken lättnad!
Jag kom in och tog av mig strumporna och vad får jag se? Blod som rinner från en massa skärsår jag fått från att gå på isen. Svider som bara den men helt klart värt det eftersom jag kom in till slut!


Denna snö med ett laget av is gick jag igenom både en och två gånger! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0