Go Mets!

Helgen som varit har spenderats mestadels med Sofia och Mathilda. Det var Sofias sista helg innan hon åker på resemånad så i fredags var vi ute och åt och sen blev det utgång. Becca och Jared var även med och Anna kom förbi en sväng lite senare också. 

I lördags åkte jag, Mathilda och Sofia in till new york och såg en baseball match. Som ni kanske ser på rubriken var det Mets som spelade mot ett lag från Chicago. Det var egentligen tänkt att Sofias värdföräldrar skulle gå på matchen, men dom fick förhinder. Det var VIP-biljetter och vi hade så sjukt bra platser! Vi satt i stort sett så nära planen man kan komma och stolarna var väldigt bekväma. Inte dom där obekväma plaststolarna med noll benutrymme. Vi fick menyer och det kom folk som man fick beställa mat av, och tre minuter senare kom dom med maten. Häftigt att få uppleva! 

Igår var det 2 veckor kvar tills mitt jobb som au pair är över. Känns lite konstigt men det ska också bli skönt att få komma hem. Har ju min resemånad innan jag kommer hem, och Hawaii ska bli så sjukt roligt! 










Packar

Idag fick jag för mig att jag skulle börja packa lite. Jag var på Woodbury outlet i New York igår och shoppade en hel del. Jag köpte en plånbok från Michael Kors, en tröja till Marcus och en sport bag från Tommy Hilfiger, tröjor från Puma till min mammas man, två par skor från converse, två par jeans från American Eagle, en myströja från GAP som jag tänkte ha på flyget hem och ett jättefint halsband till mormor från Guess. Så allt förutom tröjan packades ner, och lite andra kläder som jag vet att jag inte kommer använda. 
Jag vet inte hur jag ska få plats med allt! Jag är så jädrans bestämd över att bara ha en väska då mamma tog med sig alla mina vinter/höstkläder när hon var här. Men jag vet inte om det kommer funka. Jag har fått för mig att jag ska rulla ihop alla tröjor/klänningar, det känns som att jag får plats mer mer grejer då. 

Annars idag har jag ätit lunch med Sofia, Mathilda och en ny tjej som heter Julia. Sen åkte jag och min värdmamma och shoppade presenter till D som fyller 7 år imorgon. Jag kan inte fatta det, han hade ju precis fyllt 6 när jag kom hit! 

Nu jag ska jag fortsätta med min fotobok som jag håller på att göra till min värdfamilj som avskedspresent. 





RSS 2.0