Kvalitétstid

Denna kväll ska jag spendera med min fina mamma. Dricka lite cider, äta lite popcorn kolla på tv och bara umgås!


Ingen bra dag

Ledsen.


Gör det för min skull

Kom nyss hem från filmkvällen, har haft det väldigt trevligt! I bilen på väg hem började tankarna. Just nu känner jag mig lite ledsen. Ledsen över att lämna personer som inte alls vill att jag ska åka. Mormor som sa idag "usch, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på att du ska åka". Och mamma som redan gråtit ett antal gånger. Samtidigt känner jag mig lite arg på mig själv som får skuldkänslor för det. Jag gör ju det här för mig, för min skull. Något som jag velat hur länge som helst. Jag måste kunna fatta mina egna beslut utan att påverkas av andra hela tiden. Jag VILL det här. Och jag ska ha det bästa året någonsin!


Filmkväll

Kom precis hem från stan. Träffade Madde, Johanna och Emelie på stan och blev bjuden på filmkväll ikväll, det tackar man inte nej till!

Fina lillebror på bild!


Smörgåstårta

Idag var Vera så snäll så att hon väckte mig 1,5 h innan min klocka skulle ringa...... Såklart kan jag inte somna om.
Idag ska jag fara in till stan. Jag ska handla det sista nödvändiga inför resan (flytten) och sen ska jag möta upp min lillebror. Vi ska gå till Sultans och fika, sen ska jag hämta smörgåstårtorna som jag ska bjuda på ikväll. Älskar Sultans smörgåstårta och kände att jag måste äta det innan jag åker! Så ikväll kommer moster, mormor och hennes sambo och gör oss sällskap.


Hur söt?

Hur söt är inte denna bild? Den lilla tjejen behöver inte känna sig otrygg i framtiden!


Framtiden

Undra hur allt kommer se ut när jag kommer tillbaka. Har läst många bloggar där au pairer har skrivit att allt känts likadant när dom kommit hem. Men det vill inte jag. Jag vill att den här erfarenheten ska få mig att komma hem och se allt med andra ögon. Att uppskatta saker lite mer än vad jag kanske gjorde innan. Jag hoppas också på att kanske komma på vad det är jag vill göra senare i livet. Only time will tell.


Nu var det klippt

Kom precis hem efter att ha klippt mig och handlat lite. Klippte av ca 10 cm.. Lika bra så kanske jag slipper klippa mig i USA.
Jag har dåliga erfarenheter av frisörer. Klippte mig i Norge lagom till min student för två år sen. Hon som klippte mig stog och smsa (!!!!) samtidigt. Det blev hemskt.
Jag klippte mig igen när jag kom hem och min frisör sa att det såg ut som att hon bara klippt halva håret. Kul lagom till studenten. Hade jättelångt hår innan och det blev jättekort efter dom två klippningarna..
Jag blir alltid nöjd när jag klippt mig hos den frisören jag går till nu, jag vill helst inte låta någon annan röra mitt hår..


Internationellt körkort

Fick hem mitt internationella körkort idag! Då var det stressmomentet borta och nu kommer fokusen ligga på packningen. Det börjar ordna upp sig med packningen också. Håller tummarna för att det ska gå!


Mitt liv i en resväska

Fick ett ryck och packade lite nyss. Det är ett under om packningen inte överstiger maxvikten. Jag har stoppat skorna fulla av underkläder och fyllt alla hål som finns känns det som, och har mer ändå att försöka få ner!


Countdown

Nu börjar det. Det här är min sista onsdag i Sverige. Konstig känsla. Att vara au pair i USA har varit min dröm så himla länge, men ändå kan jag inte riktigt ta in att det här är min sista vecka innan jag får uppleva drömmen.
Min rädsla är att jag inte ska fullfölja året. Att jag ger upp. Tur att Skype finns..


Svårare än jag trodde

Satte ju igång med packningen dårå. Gick inte som på räls det inte! Min väska är i stort sett full och jag har hur mycket grejer som helst till som ska med. Det är ett under om jag får ner allt OCH att det håller sig inom maxvikten..


Och så var det den där packningen

Hur packar man för ett helt år?? Jag blir galen på detta. Att det ska vara så himla svårt att komma igång. Jag vet ju att när jag väl kommer igång så kommer det gå som på räls, men det tar emot lite att packa ner sitt liv i en resväska.. Kanske borde skriva en packlista?


1 vecka kvar

Det är helt galet. Så mycket känslor på en och samma gång.


Only got 20 dollars in my pocket

Pengarna är växlade och hittade äntligen en adapter! Varje gång jag varit på elgiganten så har dom varit slut. Och idag när vi var där avrådde personalen mig att köpa en där för att han tyckte den såg konstig ut? Åkte iallafall till Tuna Park och köpte en där. Köpte även ett grenuttag (tror det heter så), så att jag kan ha flera kontakter i samtidigt. Nu är det bara det svåra kvar, packningen..


A meet up

Alldeles strax ska jag möta upp min värdfamiljs första au pair. Jag ska ta med mig en present från henne till mitt yngsta värdbarn som fyllde år nu i augusti.
Sen ska jag åka och växla pengar och köpa en massa Ipren och en adapter osv. Sen är det bara packningen kvar!


Movie

Idag var jag på bio med tjejerna och såg The mortal instrument. Det var absolut inte min typ av film, och slutet var väldigt dåligt. Men det var kul att få umgås lite iallafall!
Dags att sova nu, klockan ringer 06:30 imorgon.. Min lillebror har ju börjat skolan i stan och måste ta bussen varje morgon. Egentligen skulle ha ha följt med mamma till jobbet vilket betyder att han måste gå upp vid 05:00 typ, eftersom att han inte vaknar av ringklockor. Men eftersom att jag ändå är hemma kan jag gå upp och väcka honom.


Trött jag blir

Ser att det bara var rubriken som kom upp på förra inlägget..,


Rensat


Movie night

Jag försöker passa på att umgås så mycket som möjligt med vänner och familj då det bara är 9 dagar kvar tills jag lämnar min trygghet i Sverige och bygger upp ett nytt liv i USA.
Så ikväll ska jag gå på bio med några vänner. Och imorgon går jag frivilligt upp kl 08:00 för att åka till Fiskeboda för att stötta mormor i hennes seriösa pensionärsgolf! ;)


Bra kväll

Jag hade en jättetrevlig kväll/natt igår. Jag fick fina presenter av tjejerna som bestod av en fotobok, färgglada pennor, ett pennfodral och lite klistermärken! Kommer sakna dom sjukt mycket.


Avskedsmiddag

Fixar mig lite för avskedsmiddag med tjejerna ikväll! Det blir middag och sedan utgång.


Finaste mormor

Efter att jag hade varit hos tandläkaren idag åkte jag till min fina mormor. Vi åt lunch, gick till Factory Outlet och alla små affärer runt omkring, kom hem och satte oss på balkongen ett tag, spelade kort och fika (jag ville skriva fikade men då markerades det rött, heter det inte fikade??).
Usch, det kommer bli jobbigt att vara utan henne ett helt år och hon gör det inte lättare när hon påminner mig ofta om hur tråkigt och ledsamt det ätt jag ska åka.
Hon ska iallafall följa med mig och mamma och sova på hotell och sägs hej då till mig när jag åker, det är jag glad över!


Dollars

På måndag ska jag åka och växla pengar tänkte jag. Ska samtidigt försöka få tag på en adapter, utnyttja mina presentkort och köpa en jädrans massa Ipren att ta med till staterna! När det är gjort är det i stort sett bara packningen kvar..


Man kanske skulle köpa sig en jacka

Priset är ju bra iallafall!


Alla dessa måsten

Idag måste jag gå till tandläkaren. Kan vara smart innan man åker. Hatar allt som har med tandläkare och sjukhus att göra..


Lycka på ett papper

Idag kom min lönelapp, och det var den bästa hittills! Det kom verkligen lägligt och jag räknar med att kunna sätta undan det jag i vanliga fall brukar få i lön. Alltså i stort sett en månadslön in på sparkontot!
Jag ska köpa en julklapp/födelsedagspresent till min lillebror innan jag åker. Egentligen var det tänkt att jag skulle gömma den så att mamma skulle kunna ge den till honom på julafton. Men det känns onödigt att vänta så länge när jag är säker på att han kommer få användning för den på en gång. Han fyller ju 14 dagen innan nyårsafton också (han är fortfarande 7 i mina ögon), så jag ska ge honom en lite dyrare present.
Jag tycker nästan att det är roligare att ge bort saker än att få saker!

Min fina lillebror, vad jag kommer sakna dig och vårt tjafs!


Myser

Sitter i soffan framför idol med kesella och passionsfrukt. Undra om det finns kesella i USA?
Nu är det iallafall mindre än 2 veckor kvar..


Känn dig som hemma

Det är en snubbe hemma hos oss som byter vårt kök. Han känner sig verkligen som hemma! Han har rapat ett x antal gånger och nu kissade han precis med öppen dörr?!


Sjuk känsla


Sista pappret inskickat!

Idag tog jag med lillebror och hans kompis till Fiskeboda för att spela minigolf och äta glass. Såklart var det stängt.. Så svängde in på Ica och köpte glass och strutar så dom fick sin strutglass iallafall!

Idag ringde jag till Cultural Care och sa att jag fått mitt visum, hade nämligen glömt det.. Och sen ringde jag flygbolaget för att bekräfta mitt flyg. Skickade även in det absolut sista pappret som skulle fixad idag! No more paper work! Det var det internationella körkortet.


Lantlig tjej

Jag som är uppvuxen på landet tycker Connecticut är en perfekt stat för mig. Som jag skrev tidigare väljer vissa att gå efter en storstad med sol året runt. Jag själv trivs med vår, sommar, höst och vinter. Och i en storstad tror jag inte jag skulle trivas i. Så jag tycker själv att jag har ett perfekt läge med NYC bara 1 timme bort och att få bo i ett villaområde.


Kan bjuda på en bild iallafall

Kommer sakna dessa människor grymt mycket!

Saker jag kommer sakna

Blev inga bilder idag..
Nu när det inte är så långt kvar har jag börjat tänka på vad jag kommer sakna.

-Familj
-Vänner
-Att missa födelsedagar
-Att inte kunna träffa 2 av mina vänners bebisar när dom har blivit födda
-Mammas mat på julafton
-Lillebrors första år i skolan i "den stora staden"
-Tro det eller ej, men jag kommer sakna att mormor ringer var och varannan dag och behöver bli påmind om hur hennes mobil funka
-Min bil


Lyckat

Festen blev lyckad igår och jag fick fina presenter. Jag fick blommor, pengar, presentkort, en karta över USA (det behövs med mitt dåliga lokalsinne), en skrivbok och en superfin fotobok där jag ska sätta in foton från mitt år i USA.
Jag är helt klart nöjd med kvällen!
Bilder kommer kanske senare ikväll.


Vidrigt

Är det verkligen sant det jag läser? En höggravid kvinna? Usch! Oavsett gravid eller inte, slöja eller inte slöja så är detta vidrigt. Vilken värd man lever i. Blir ledsen och arg på sånt här.


Good bye party

Idag är alltså min avskedsfest. Jag tror det kommer bli en riktigt lyckad kväll om bara vädret är fint! Jag ska försöka ta lite bilder också med min nya kamera som jag inte använt, så det kommer kanske upp lite bilder imorgon.


Val efter stat

Jag läste en blogg där tjejen skrev att hon endast ville hamna i en specifik delstat under sitt år som Au Pair.
Jag måste säga att det är absolut inte det Au Pair handlar om. Att få bo på ett speciellt ställe bara för att få sol året runt.
Jag hade t.ex knappt hört talas om Connecticut innan min värdfamilj kontaktade mig. Och när folk frågar vart det är jag ska åka så är det inte många som har hört talas om staten. Min mamma kan t.ex inte ens uttala namnet så om någon frågar henne så säger hon bara "en timme utanför New York".
Det jag vill komma fram till är att det är familjen som är viktigast. Trivs man i familjen så spelar det absolut ingen roll i vilken delstat man bor i.


Husmor

Idag stog bakning på schemat. Jag visste att det skulle bli en hejdå-fest, men jag visste inte när. Men det har mormor så fint avslöjat! Det blev iallafall kladdkakemuffins, dom är riktigt kladdiga inuti och sjukt goda! Till det tänkte jag göra en dumle-grädde som jag ska spritsa på!


Mycket prat

Det som  jag var mest nervös över när jag var i matchningsprocessen (och även  min mamma när hon skulle prata med min värdfamilj) var att det skulle bli en pinsam stämning när man pratade med familjerna på skype. Då vill jag bara lugna alla läsare som själva kanske snart ska in i matchningsprocessen och säga att ni behöver INTE oroa er! Det ni kanske behöver oroa er för är att ni inte kommer få nån tid att ställa alla era frågor. Dom familjerna jag pratade med babblade på HELA tiden. Vilket är rätt skönt i början när man är nervös och kanske inte riktigt vet vad man ska säga. 
Min mamma var jätteglad när vi hade pratat med min värdfamilj för hon tyckte att dom pratade så mycket så att dom slapp höra hennes dåliga engelska!

Nervös

Nervositeten börjar faktiskt komma nu. 20 dagar kvar. Frågor börjar dyka upp i huvudet så som kommer barnen tycka om mig? Kommer föräldrarna tycka om mig? Kommer jag få några vänner? Kommer JAG att tycka om det?
Må svaren vara ja på alla frågorna!


Katrineholm

Tittar på en serie som heter "oskyldigt dömd" med bland annat Mikael Persbrandt som huvudroll. Grymt bra serie och jag blev chockad när ett av avsnitten är inspelad i lilla Katrineholm!


Hjälp!

Jag tänkte köpa med mig lite svenskt lösviktsgodis till min värdfamilj. Polkagris är ju en given sort att lägga ner i påsen, men vad mer för godis är typiskt svenskt?!
Skulle uppskatta lite hjälp. :)
 
 
 
 
 
 

Mina favoriter

Nu har det sista som jag beställde från Fuji kommit. Jättedålig kvalité på bilden eftersom att den är tagen med iPaden. Men i verkligheten är bilden jättefin!
Det är alltså ett mobilskal med två av mina favoritpersoner på. Min lillebror och min lillasyster. När jag längtar lite extra efter dom i USA så är det bara att titta på min mobil.


Det värmer i hjärtat av sånna här kommentarer


Aldrig mer

Jag ska aldrig mer tro att jag kan köra på med träningen som vanligt efter ett uppehåll på ca 3 veckor.. Kunde knappt andas varken ut eller in! Nu får det bli att ta tag i träningen igen. I området där jag ska bo i USA så finns det ett jättefint gym för endast 20 dollar i månaden (ca 140 kr). Där ska jag försöka spendera en timme så ofta jag kan när pojkarna är i skolan på dagarna. Min värdmamman gillar tydligen att powerwalka också!


Vilka är ni?

Jättekul att se att det är så många som läser min blogg. Vad glad jag blir att ni vill följa min resa som au pair i USA!

Så, vilka är ni? (Detta kommer säkert bli ett akward moment där ingen kommenterar, haha)


Äntligen!

Nu har vi precis avslutat vårat Skype-samtal. Det gick huuur bra som helst och mamma känner verkligen att det var rätt familj hon också! Mamma kan ju som sagt inte prata engelska men hon förstog nästan allt dom sa och sa lite artiga fraser.
Åh, jag är så lycklig! Och jag tror att mamma känner ett lugn nu när hon vet vilka jag ska till, och att hon inte kommer tycka att det är lika jobbigt att släppa iväg mig nu.
 
 
 
 
Mitt Au Pair år kommer bli så bra!

Inte tredje gången gillt

Nepp, blev inget idag heller! Ganska tröttsamt nu faktiskt.. Hon frågade om det passade senare idag men vi får se hur det blir.


Tredje gången gillt

Skulle ju som sagt ha pratat med värdfamiljen igår, tyvärr hade dom fått strömavbrott och kunde inte prata, så vi gör ett nytt försök idag igen!

LCC

Jag har precis mailat min LCC, som också heter Stephanie!
En LCC är som en kontaktperson som man har i sitt område där man bor. Man har möte en gång i månaden med sin LCC + alla andra Au Pairer i samma område. Man kan göra allt ifrån att åka och bowla till att sitta på ett café och prata.
Jag frågade henne lite om vad hon brukar göra på sina möten då det är väldigt olika från varje LCC. Men jag hoppas att hon är en sån som hittar på lite roliga saker!

Kalender

Idag har jag köpt en kalender.
Dels för att kunna hålla lite koll på när de svenska högtiderna är, för jag har verkligen dålig koll på datum.
Dels för det är bra att ha och skriva upp saker man ska göra med t.ex barnen eller skolan.
Men också för att skriva ner min värdfamiljs telefonnummer och adress ifall något skulle hända innan jag anländer, min LCC's telefonnummer och e-mail adress och även min Program Director's telefonnummer och e-mail adress. 
Så nu känner jag mig föreberedd och det känns bra att ha skrivit ner allas kontaktuppgifter.

Strömavbrott

Igår var det party! Började med förfest och sen drog vi ner till öltältet. Det var så sjukt mycket folk, förra året var det nästan helt tomt. Cyklade hem sen iallafall och la mig på soffan med täcke och kudde och somnade framför tv'n. Tycker det är skönare då Anton inte var hemma, sommar nästan bättre till tv.

Igår skulle jag och min mamma ha pratat med min värdmamma. Sist vi skulle ha pratat så ringde hennes jobb in henne så det blev inget. Det blev det inte denna gången heller. Vi satt och väntade och väntade på att hon skulle logga in på Skype, men icke. Jag fick ett mail några timmar senare där det stog att dom haft strömavbrott. Så vi får försöka en annan gång!


Snabb leverans

Jag har redan fått bilderna som jag beställde! (Dålig kvalité på bilden då den är tagen med iPad)
Jag beställde dom i förrgår så det var en riktigt snabb leverans. Dock beställde jag en till sak som skulle komma senare, hoppas att den också kommer snart!


2 år

Idag är det 2 år sedan min pappas absolut bästa vän försvann spårlöst i Thailand. Ingen vet vad som hänt och det kommer vi nog aldrig få veta heller. Du är saknad iallafall och man kan önska sig mirakel, att du kommer hem dit du hör hemma.


Sömnsvårigheter

Varför ska det vara så svårt att sova?
 
Har iallafall pratat med en tjej idag som redan bor i USA, men ska flytta med sin värdfamilj till Connecticut om några veckor. Det känns skönt att få lite kontakt med folk som ska bo i samma område!

Bucket list

  • Besöka minst 5 delstater
  • Besöka Ground Zero
  • Besöka Kalifornien
  • Besöka Universial studios
  • Shoppa på Victoria's secret
  • Fika på Starbucks
  • Äta på Cheesecake factory
  • Dricka ur en röd plastmugg
  • Åka till Hawaii på min resemånad
  • Hälsa på Elin i San Francisco
  • Se frihetsgudinnan
  • Se en baseball match
  • Se en Americansk football match
  • Åka "yellow cab" i NY
  • Äta frozen yoghust
  • Fira thanksgiving
  • Fira 4th of july
  • Träffa en massa Au Pair-vänner
  • Träffa Amerikanska vänner
  • Åka på roadtrip
 
Det är lite saker jag vill göra/se under mitt år i USA!

Fuji

Jag har precis beställt hem några bilder från Fuji som ska komma till mig inom 3 arbetsdagar! Det är bilder på min familj som jag tänkte ta med till USA. Jag beställde också ett mobilskal som har motiv på min lillebror och lillasyster från när vi var på Parken Zoo för några veckor sen. 
Man får 100 foton gratis så det enda jag behöver betala för var mobilskalet och frakten!

Amerikanska ambassaden

Igår var jag ju som sagt på ambassaden. Jag var där 07:40 och då var kön redan lång (alla hade till kl. 08:00). Dom hade redan börjat släppa in folk en efter en så jag var inne 08:05 ungefär. Alltså gick det fort.
Man fick gå och ställa sig utanför ingången där en man stack ut armen och tog passet, så att han kunde checka av mig på listan. Sen fick jag visa mina skosulor och sen fick jag komma in. Jag fick lämna ifrån mig mina saker och fick gå igenom en metalldetektor som finns på flygplatserna. Sen fick jag gå till ett annat hus där jag fick ta en kölapp, och sen var det bara att sätta sig och vänta.
Det blev mitt nummer till slut och jag fick gå fram och lämna alla mina papper. Tjejen bakom disken var Amerikan och jag har nog aldrig mött någon som varit så tjurig.
Sen fick jag sätta mig och vänta tills dom ropade upp mitt namn i högtalaren. Då fick jag gå fram till en annan disk och ge mina fingeravtryck.
Sen var det bara att sätta sig och vänta igen tills dom ropade upp mig igen. Och det var här problemet började. Jag gick fram till ytterligare en disk och hon säger att jag har betalat 100 kr för lite till ambassaden. Banken hade alltså skrivit 1020 kr istället för 1120 kr. Jävlar, tänkte jag och blev så där stressad som bara jag kan bli. Hon skickade mig iallafall till en svensk kollega som berättade för mig att det absolut inte var någon fara. Det var bara att gå till närmsta bank, betala in 100 kr och komma tillbaka. Så jag och Elin skyndade oss till banken, betalade och gick och ställde oss i den där kön igen.. Sen var det bara att göra om hela proceduren och stressen bara rann av mig när jag fick höra "your visa is approved"


Huvudstaden

Ligger i Elins säng i Stockholm och tittar på tv och ska snart sova. Imorgon (idag) ska jag ju som sagt till ambassaden. Även fast jag har kollat igenom mina papper så är jag ändå nervös att något ska gå fel. Det har nästan gått för bra för mig nu så att jag känner att det är något som kommer gå fel. Men jag hoppas på det bästa! Efteråt är det möte på Cultural Care där jag förhoppningsvis träffar andra som ska åka med samma plan som jag.
Godnatt!


Sammaträffande

Jag brukar sitta och leta runt bland en massa au pair bloggar på nätet när jag inte har något att göra. Idag hittade jag en blogg där det var en tjej som ska åka samma flyg som mig till NY. Jag blev superglad och skrev en kommentar till henne. Fortsatte läsa och såg att hon bor i Katrineholm, hur sjukt?! Har iallafall pratat lite med henne och det känns skönt att prata med någon som är i samma sits som jag.

Flygtider

Nu har jag fått mina flygtider! Jag kommer att åka från Arlanda kl 15:40 den 3:e Septermber. Jag kommer mellanlanda i London och sen flyga till New York. Hela flygresan inklusive mellanlandingen kommer ta ca 13 timmar. Nu känns det mer verkligt!

Checklista

Dokument att skicka till Cultural Care:
 

  • Polisregisterutdrag
  • Kopia på körkort
  • Kopisa på slutbetyg
  • Hälsoundersökningspappret
  • Signerat agreementform
Amerikanska ambassaden:
 

  • Pass
  • DS-160 confirmation page
  • DS-2019 och SEVIS (signerat)
  • Kuvert med skicka direkt-fraktsedel på
  • Personbevis 120 - alla relationer, på engelska
  • Kvitto på betald visumavgift (stämplad och signerad av banken)
  • Proof of founds (kontoudrag från banken, stämplad och signerad)
  • Extra framkallat foto

Övrigt:
 

  • Köpa ny kamera
  • Köpa en adapter
  • Betala programavgift till CC
  • Köpa presenter till familjen
  • Förnya passet
  • Beställa internationellt körkort (2 veckor innan avfärd)
  • Beställa hotellrum på Arlanda när jag fått mina flygtider
  • Ta kopia på pass, visum och körkortet inna jag åker
  • Köpa resväska
  • Förberedelsemöte på CC (samma dag som jag ska till ambassaden)
  • Växla pengar
  • Ställa av bilen
  • Packa
  • Åka!
 

We're up all night to get lucky


En månad

Jag har önskat mig värme hela vintern och när den väl är här tycker jag att det är FÖR varmt.. Jag blir så trött på mig själv.
Imorgon ska jag Skypa med min värdfamilj och då ska även min mamma vara med. Mamma är ganska nervös för hon kan inte engelska så jag kommer få översätta åt henne.

Idag är det den 3:e augusti, och det betyder att det är exakt en månad kvar tills jag åker. Det är ingen tid alls!


Nedräkning

Nu är vi inne i Augusti och det är i stort sett bara en månad kvar tills jag åker. Jag tror att Augusti kommer gå väldigt fort. Jag har inte riktigt fattat än att jag snart åker, men när det börjar närma sig på riktigt så kommer det nog komma som en smäll att jag ska lämna hela mitt liv i Sverige för att bygga upp ett nytt i ett år i USA. Men jag tvekar inte en sekund, jag vet att detta är rätt beslut.

Nedräkning

Nu är vi inne i Augusti och det är i stort sett bara en månad kvar tills jag åker. Jag tror att Augusti kommer gå väldigt fort. Jag har inte riktigt fattat än att jag snart åker, men när det börjar närma sig på riktigt så kommer det nog komma som en smäll att jag ska lämna hela mitt liv i Sverige för att bygga upp ett nytt i ett år i USA. Men jag tvekar inte en sekund, jag vet att detta är rätt beslut.

RSS 2.0