Another day of shopping

Idag var jag på Stamford mall igen med Clarissa och hennes kompis Pamela som var väldigt imponerad över min engelska haha. 
Jag köpte en hoodie på Abercrombie & Fitch som det var halva priset på, en hudkräm från M.A.C och två stickade tröjor från H&M. På H&M var det "köp en och få en gratis". Helt okej. 
Nu på kvällskvisten mötte vi upp två andra tjejer och satte oss på starbucks och snackade lite skit. 




Som ett brev på posten

Idag har jag lite hemlängtan. Det kom som en smäll faktiskt. En jobbig morgon med storkillen och efter det brast det. 
Men jag trivs superbra här och har många roliga saker att se fram emot. 

Stamford mall

Idag var jag med Nicole på Stamford mall. Köpte en fin kofta och några baströjor på xxi forever. Köpte också en lip plumber och ett par mjukis/sovbyxor från Victorias secret. 

Nu på kvällen har vi haft avskedsmiddag för den förra au pairen på en italiensk resturang. Det var väldigt trevligt. Jag tycker det är tråkigt att hon ska åka för jag gillar verkligen henne!

Nu ska jag och Hannah (förra au pairen) åka till hennes kompis. Dom ska dricka och jag ska agera chaufför. Hade väldigt gärna velat följa med men jag är ju inte 21.. Inte Hannah heller egentligen men det är det ingen som vet om ;)

American pancakes

Det blev ingen shopping idag. Värdmamman jobbade hemifrån och behövde bilen. Men imorgon så! Blev bjuden på fest på lördag så ska försöka hitta nått fint till det. 
Ikväll kommer deras förra au Pair också som varit på sin resemånad, ska bli kul att träffa henne!

Nu på kvällen har vi ätit american pancakes och det var riktigt gott. 




I knew you were trouble when you walked in

Sista monsterpasset! 12 timmar blev det idag. Imorgon ska han äntligen till skolan. Inte för att jag inte tycker om honom/dom, för det gör jag! Men att hela tiden vara på sin vakt och försöka hitta på saker i 12 timmar är utmattande. 
Imorgon har jag iallafall något att se fram emot. Jag ska hämta upp en australienska för lite shopping! Det behövs efter dessa tre långa dagar. Ska köpa lite baströjor som jag kan träna i, eftersom att jag inte tog med några. Nästa vecka SKA jag köpa träningskort. Skulle egentligen ha gjort det denna vecka men efter helgen i NY fanns det inte riktigt pengar till det. 
Skulle ha skickat ett paket hem också men det får bli nästa vecka det med. 

Nu ska jag läsa "fifty shades darker". Får se om den är lika bra på engelska som på svenska!

Another one

Ännu ett monsterpass idag på 11 timmar.. Man blir verkligen helt slut! Speciellt idag då lillkillen inte var speciellt sjuk och hade energi så att det räckte och blev över.  Han ska vara hemma imorgon också men på torsdag är han tillbaka i skolan. Imorgon kommer bilen vara hemma så då kan vi iallafall hitta på nått. 
Det som är bra med att jobba sånna långa pass (som egentligen inte är tillåtet) är att jag inte spenderar några pengar!

Lång dag

Idag har jag jobbat non stop i 12,5 h.. Helt slut! Trodde att lillkillen skulle kunna gå till skolan imorgon då han har varit huuuur pigg som helst idag. Men såklart fick han feber nu på kvällen.. 
Nu ska jag somna till rädda Willy 2. Älskar den filmen!

Saknad/hemlängtan

Jag vet att det är många som har haft hemlängtan väldigt tidigt. Folk som varit redo att ge upp efter två veckor. Jag tycker verkligen himla synd om dom, för hemlängtan är inte roligt. 
Själv har jag ännu inte haft någon hemlängtan. Men jag saknar självklart dom där hemma. Speciellt mamma. Min fina mamma. En av dom människorna på jorden jag skulle göra ALLT för. Vet att du läser detta mamma och jag hoppas att du vet att jag älskar dig otroligt mycket och uppskattar dig. 
Med det säger jag godnatt!

LCC meeting

Imorse hade jag ställt klockan på 18:30. Skypade med mamma lite och gick sedan upp för att kolla om vi skulle åka till kyrkan eller inte. Min värdmamma skickade sms till mig igår att det kanske inte skulle bli nått då lillkillen hade feber. Det hade han idag också så det blev inget. Istället åkte dom till doktorn med honom, han har fått något virus där man får blåsor i halsen tydligen. Så denna vecka får han vara hemma med mig. 
På dagen tog jag med storkillen på mitt första LLC meeting. Det var ju som sagt Apple picking. Det var rätt kul faktiskt. Först matade vi alla djur som fanns där och sen tog vi en traktor med vagn upp till fältet där vi plockade äpplen.
När vi kom hem så följde jag med mamman till Costco. I den affären har dom verkligen det mesta! Allt från elektronik till mat. Och allt köper man i supersize förpackningar. Jag lurade på mamman att köpa havregrynsförpackningar så att jag kan äta det till frukost. Känns inte som att jordnöts-cheerios är nått man borde äta till frukost.. 

Yankee stadium

Idag hämtade Clarissa upp mig för att sedan åka till tågstationen. Idag bar det av till Yankee stadium! Det var SÅ jävla coolt så det finns inte. Känslan när Yankees gjorde en home run och hela läktaren ställde sig upp och skrek, helt obeskrivlig. Rös i hela kroppen. Gjorde kanske ett riktigt ovärt och svindyrt köp också. En Yankee-keps för 45$ (ca 300 spänn).  Fast nej, det var inte ovärt. Det är ett minne jag kan behålla hela livet. 

Efter det blev det en snabb tur till NYC där vi mötte upp Johanna. Vi åkte hem igen och åt middag innan vi åkte vidare för att kolla på bio. Vi var ett helt gäng au pairer som såg The Prisoners. Riktigt dålig film. Den började rätt sent också, typ vid 9. Jag tänkte att den håller säkert inte på så länge. Men johodu, 3 jäkla timmar höll den dåliga filmen på i?! 
Nu ligger jag iallafall i min säng och ska sova, så skönt..







Fredag

Idag är det ju alltså fredag. På dagen åkte jag och Johanna till starbucks och satte oss ute i solen på Post Rd (huvudgatan och centrum i fairfield). Jag hade inte tillgång till bilen idag så jag kunde Inge åka och skaffa ett gymkort och inte skicka paket hem som jag hade tänkt att göra. Det får bli på måndag istället!
Nu på kvällen mötte jag upp Johanna för middag på Shanghai Palace. Maten var sådär men det var trevligt sällskap. 
Imorgon åker jag in till New York för att kolla på en baseball match på Yankee stadium, det ska bli sjukt häftigt!

LLC-möte

Idag kom min LCC hit och pratade lite. LCC är som en kontaktperson som man vänder sig till om man behöver prata eller har några problem. Man bar också en träff varje månad med henne och andra au pairer i området. På söndag är det min första träff och vi ska på "apple picking". Tänkte ta med mig storgrabben dit då han älskar egentid.
Min LLC heter iallafall också Stephanie, och är halvt svensk. Lite kul! 
Imorgon ska jag försöka ta mig till ett gym och bli medlem där, åka till postkontoret och skicka hem ett paket och sen kanske försöka hitta ett Walmart bara för att. Walmart är typ lite som Ullared och finns lite överallt.  

Rädd

Jag hör att städerskan är där uppe så jag vågar inte gå upp..

Imorse efter att jag skjutsat värdpappan till tåget så stog det en bil med släp efter vid vår infart. På släpet var det två plankor ner till marken. Shit tänkte jag, är det någon här och snor något. Kör in på uppfarten och då är det någon liten mexikanare som är här och klipper gräset? Blev livrädd då jag inte blivit informerad om detta. 

Bränt pengar

Tröja från Forever21 125 kr



Basic t-shirt från Forever21 55 kr



Linne från Forever21 80 kr



Väska från H&M 190 kr


Bodymists/lotion från Victoria's Secret 220 kr. (5/35$)




Bilderna suger då dom är tagna med iPaden. Men iallafall så kom en svensk tjej som heter Sara och hämtade upp mig. Vi åkte till Trumbull mall och shoppade lite!

Marshall's

Kom precis hem efter att ha varit ute på vift på egen hand. 
Jag var inne på Marshall's en sväng och kollade. Hittade en superfin tröja till min lillebror från Polo Ralph Lauren. Den skulle ha kostat 350 kr men fick den för 100 spänn. Köpte en tröja av samma märke till mig själv också. Skulle ha gått på 600 kr men fick den för 250. Kap!

Den ser blå ut på bilden, men den är lila.



Min tröja!



Tyra Banks

Har jag berättat att min värdpappa jobbar med att bland annat göra hemsidor? Det är han som har gjort Tyra Banks hemsida Tyra.com och om ca 2 veckor ska han flyga till Kalifornien för att träffa henne. Han har träffat henne förut också men denna gång lovade han att ta ett kort på henne åt mig ;)





Bilkörning

Idag fick jag ju som sagt min telefon. Tänkte att jag skulle ta med grabbarna ut och göra nått när jag äntligen kan. Så för första gången körde jag själv och vi åkte och köpte frozen yogurt. 
När vi väl var där så ringde värdpappan och sa att värdmamman skulle hämtas upp 5:35 pm. Okej, shit. Det var 10 min kvar. Jag som trodde hon sa 6:35 pm. Men okej jag hinner, tänkte jag. Knappade in tågstationen på gpsen och körde dit. Yes, vi kom fram och till och med i tid! Sen hör jag storkillen säga "this isn't the right place Stephanie?". 
Fan.. Fick lite panik och ringde värdpappan som förklarade vägen till den rätta tågstationen. Mamman ringde under tiden jag körde och förklarade att hon skulle gå ut till vägen. Jag sa förlåt flera gånger men hon sa att det var absolut ingen fara. Till slut hittade jag henne och var 20 min sen. 
Är dock stolt över mig själv att jag behöll lugnet framför killarna trots att jag egentligen hade lite panik. 
Well, nu kan det ju bara bli bättre?

Sprillans ny

Det blev inget mall idag. Sara, som jag skulle ha åkt med blev tvungen att jobba istället. Blev lite besviken då jag sett fram emot det. Tror att min värdpappa såg det på mig så vi åkte och köpte en sprillans ny iPhone 5 till mig så nu har jag ÄNTLIGEN gps! Dock är den inte min så länge då min värdpappa ska ta över den när den förra au pairen kommer tillbaka med den andra mobilen..  Men jag är glad ändå! Idag ska jag nog ta med grabbarna och köra frozen yogurt och imorgon ska jag bara köra runt och försöka lära mig hur man tar sig till vissa ställen. 




American Apple Pie

Okej, igår åt jag min första onyttiga grej! Äppelpaj. Tog en ytterst liten bit. Visst var det gott, men alldeles för sött.. Kommer dröja innan jag äter något onyttigt igen!

Idag kommer det en svensk tjej hit och hämtar upp mig (eller om vi byter till "min" bil) för att sedan åka till ett köpcentrum. Forever 21 och Victoria's Secret ska besökas för första gången sen jag kom hit! Behöver (ja mamma, jag BEHÖVER faktiskt) ha lite nya höstkläder då jag knappt tog med det, och det börjar bli kallt här..

Annars då? Hade en grym kväll med grabbarna igår. Det känns som att vi bygger starkare band till varandra och jag börjar verkligen komma in i detta. Skickade lillkillen på time out igår och han lyssnade faktiskt och uppförde sig efter det. Värdmamman säger varje dag att jag är duktig med pojkarna och att hon uppskattar att jag är här. Skönt att höra!

Bra dag

Idag har varit en bra dag! 
Började jobba klockan 7 men grabbarna gick inte upp förrän 10 i 8. Dom var lugna och snälla imorse, även när dom kom hem från skolan!
Under dagen har jag varit med min värdmamma och fått manikyr och predikyr (min välkomstpresent). Det var SÅ skönt! Mina ben och fötter fick sig en omgång av massage och alla slags krämer. Dom ärsuperlena nu! På manikyren valde jag att göra gelenaglar då mina naglar lätt går sönder, så nu är de starka i några veckor! Samtidigt som man gjorde manikyr ska kom det en tjej som frågade om man ville ha massage. Ett självklart ja på den frågan!
Manikyren kostade endast 35 dollar så dit ska jag absolut åka igen. 

Bilder

Här kommer lite bilder från dagarna i New York.

BBQ

Såå, idag har jag inte gjort allt för mycket. Skypade med mamma och bror på morgonen. 
Ikväll har vi haft några gäster här och vi har grillat (ja mamma, vi åt igen) och haft de trevligt! Till dessert tog dom fram en citronpaj som såg så sjuuukt god ut. Men nej, jag åt inget av det. 
Imorgon jobbar min värdmamma hemifrån igen. Vi ska tydligen powerwalka lite och sen åka och fixa våra naglar! Äppelpajsbakning står tydligen på schemat med grabbarna imorgon också!

Shopping

Kom precis hem efter att ha varit på Clinton outlet och sedan ätit middag på Jordan's. Det blev senare än vad jag trodde.. 

Köpt på American Eagle för 40 kr


Skorna från Nike kostade ca 400 kr



Tröjan från GAP kostade ca 110 kr. 



Clinton Outlet

Idag ska jag åka med några tjejer till ett outlet som ligger ungefär en timme ifrån där jag bor. Jag är riktigt sugen på en väska och en klocka från Michael Kors. Ett par träningsskor från Nike ligger också på inköpslistan. Vi får se hur detta slutar!



Tacopaj

Ikväll var det jag som stog för middagen! Dock blev det en väldigt sen middag då vi skulle åka till en musikaffär först för att byta storkillens cello som var för liten. Värdmamman hittade inte dit först så vi snurrade runt i en timme innan vi hittade dit. 
Sen åkte vi till Stop & Shop som är en mataffär. Det finns verkligen allt där! Som tur var så hittade jag alla ingredienser till tacopajen som jag gjorde. 
Nu har jag precis duschat och och tänkte läsa en skvallertiding och äta lite nötter som jag köpte idag.  

Är det bättre nu Vera när jag har med en bild? ;)



Bed, bath & beyond



Idag jobbar min värdmamma hemifrån. Grabbarna var inte roliga imorse... Det var skolfoto och det bråkades om vilka kläder dom skulle ha. Tur att mamman var hemma och tog den fighten!
Vid lunch åkte vi till Roly Poly och åt. Efter det åkte vi till postkontoret och till ett ställe som heter bed, bath & beyond. Där fick jag en ny badrumsmatta och nya handdukar. Det fanns även smink där och det är SJUKT mycket billigare än i Sverige. 
Det här lypsylet/läppglanset från Maybelline fick jag för 14 spänn. 




Cooking

Har precis kommit hem från en tjej som heter Lea, vi var ett gäng tjejer som var där. Vi åkte och handlade och lagade mat. Mycket trevligt!
Nu ligger jag i sängen och kollar på idol innan storkillen kommer hem med bussen. Lillkillen ska på play date idag så jag och storkillen får lite egentid. Blir mycket mindre bråk när det bara är en!

Stranden

Den här bilden ger inte solbrännan rättvisa. Jag är knallröd efter att ha varit på stranden hela förmiddagen. 


Bra dag

Denna dag har gått bra! Pojkarna har hållt sams mestadels. Jag är fortfarande lite försiktig med att säga ifrån då allt är väldigt nytt för alla. När dom kom hel från skolan så badade vi i poolen. Jag lovade tydligen igår att jag skulle bada, även fast det var svinkallt.. Sen gick vi in och lekte och tittade lite på tv osv. 
Pappan skulle hämta mamman vid tågstationen 18:45. Dom var inte hemma förrän 20:45.. Alla möjliga tankar for omkring i huvudet. Pratar dom om mig? Tycker dom att jag gör ett dåligt jobb? Vill dom gå in i rematch? Ja ni hör ju.. Jag är väldigt självkritisk och tror alltid det värsta. Men så var inte fallet. Pappan hade kört vilse och kommit sjuuuukt mycket för sent till tågstationen. Dom hade fått slut på bensin + att jag hade ringt och sagt att mjölken var slut så dom var tvungna att handla. 
Iallafall, när dom kom hem sa mamman att dom pratat om hur duktig jag är. Att jag tar egna initiativ och att jag alltid frågar mig fram. Dom var också imponerade över hur fort jag fick kontakt med andra au pairer. Det kändes SÅ bra att höra. 
Nu ska jag titta på svenska hollywoodfruar och sen sova. 

Roly poly

Kom precis hem efter att ha varit och ätit på Roly Poly med 4 andra au pairer. Dom var supertrevliga!
Har hunnit Skypa lite med bror och mamma också. Pojkarna kommer hem om en timme och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Det kommer bli roligare sen när jag kan området mer och får tillgång till en gps, då jag kan hitta på mer saker med barnen. 

Uträttat ärenden

Kom nyss hem efter att ha varit på banken och fixat ett bankkonto. Värdpappan lät mig körandes och hem. Det var mycket bil att hålla reda på men jag vänjer mig nog vid storleken ganska så snart!
Snart kommer en tysk tjej och hämtar upp mig för att äta lunch. Vi ska tydligen möta andra au pairer också. Det ska bli kul! 

Utbrott

Dagen har gått bra! Olivia hämtade upp mig och vi åkte till ett ställe för att äta. 
När pojkarna kom hem spelade vi spel, badade i poolen och lekte ute. Den äldsta killen är en väldigt dålig förlorare när det kommer till spel, så när mamman kom hem bröt helvetet loss. Han förlorade men vägrade ta det och blev rasande när mamman sa att han var en dålig förlorare..
Efter att allt lugnat ner sig så kom kinamat till dörren. Vi åt och sen lekte jag lite med lillkillen medan den stora gjorde läxor med sin pappa. 
Blev visad hur man använder tvättmaskinen idag också. Man kan inte ställa in hur många grader man vill tvätta i?! Vi får väl se hur detta slutar..

Första arbetsmorgonen

Idag började jag alltså "jobbet". Jobbade ca 1,5 h imorse innan jag fick med pojkarna till bussen. Så nu är jag alltså ledig mellan 08:35-16:00. 
Jag har sovit en stund då jag var sjukt trött. Har inte kommit in i tidsskillnaden riktigt än. 
Om en timme kommer en tjej som heter Olivia och hämtar upp mig!
Kanske borde försöka få ur allt ur resväskorna också...

Happy

Imorgon kommer det en svensk au pair som bor i mitt område och hämtar upp mig. Det ska bli så himla kul! Den förra au pairen, som är på sin resemånad nu, glömde att lämna kvar telefonen med gps i så jag kan inte ta mig någonstans. Jag vet inte vad vi hittar på, men det spelar inte så stor roll!


Trivsamt

Jag känner mig verkligen hemma här. Barnen slåss om att få sitta bredvid mig och jag kommer överens med föräldrarna hur bra som helst. Har suttit i köket med min värdmamman nu ikväll och pratat om allt mellan himmel och jord.
Jag försöker även visa framfötterna så mycket som det går. Som att plocka ur diskmaskinen på eget initiativ och vara självständig när det gäller att komma underfund om nya saker. Igår stog jag i duschen i 5 minuter efter att jag var klar bara för att komma på hur man fick av den där jäkla duschen. Komplicerat!
Imorgon är det min första jobbdag. Börjar vid 7 och följer med killarna ut till vägen vid halv 9 för att vänta på bussen. Sen är jag ledig fram till 4. Pappan jobbar ju hemifrån så imorgon ska han visa mig dom ställena som jag kommer behöva köra till ofta. Jag ska också få prova köra lite här för första gången. Bilen är verkligen ett monster, så himla stor! Om det är fint väder ska jag nog ta mig ett dopp i poolen också.


Helt slut

Idag hade ju lillkillen kalas. Det var på ett ställe som heter The Three Brothers där det fanns en massa spel och lazer beam. Dom käkade pizza och tårta och fick varsin ballong. Jag är heeeelt slut efter allt skrik.
Den äldsta killen skulle till stranden för att träffa sin kompisar och äta lite, så mamman tog med lillkillen också. Jag orkade verkligen inte följa med och egentligen orkade inte mamman det heller, men hon hade lovat..


Frågor

Känner du dig fortfarande lika taggad? :)
Vad är det t.ex för dumma saker dom gjort?

Detta är två frågor jag fick på inlägget "lång dag" så jag tänkte svara på dom.

Under hela vistelsen på skolan var jag supertaggad på att få träffa min värdfamilj. Eftersom att våran lärare var ganska elak (hon var verkligen det) så längtade jag ganska mycket efter att få lämna skolan. Jag är helt säker på att jag kommer få ett fantastiskt år!
Några dumma saker som vissa au pairer hade gjort var att ha fest hemma hos sig när värdfamiljen var på semester, och ljög om det. Värdföräldrarna hade sedan sett bilder på Facebook från festen och den killen hade blivit hemskickad.
En annan au pair hade blivit påkommen med att ligga och sova vid poolen när barnen badade. Hon sa till sina föräldrar att det bara hände den gången, men där var barnen ganska ärliga och sa att hon gjorde så hela tiden. Behöver jag säga att hon fick åka hem?


Host family

Nu ligger jag i sängen hos min värdfamilj och ska snart sova. Bussresan hit på 1,5 h kändes som en evighet. När jag såg "White plains" på en skylt pirrade det i magen. Först såg jag inte min värdfamilj och tänkte "jahapp, just my luck" men sen såg jag bekanta ansikten sticka upp i folkmassan!
Vi kramades och sa hej till varandra och åkte sedan och åt lunch på ett mexikanskt ställe. Efter det åkte vi direkt till lillkillens första fotbollsmatch.
Imorgon ska lillkillen ha sitt födelsedagskalas, det ska bli kul!

Presenterna blev dom superglada för. Killarna tog på sig sina svenska fotbollströjor direkt och käkade godis.


New York, i love you

Igår var vi alltså i New York city. Vi fick en guidad tur, promenerade i central park, såg frihetsgudinnan, var uppe i top of the rocks och såg times square. Helt galet! Kan fortfarande inte fatta att jag är här.


Lång dag

Idag slutade jag som sagt 21:30. Vi hade lite grupparbeten om åldrarna på barnen vi ska ta hand om. Senare på kvällen kom det en polis och pratade med oss om lite lagar. Några lärare på skolan berättade också lite historier om Au Pairer som har gjort dumma saker och fått åka hem, det var faktiskt intressant.
Imorgon har vi lektioner på förmiddagen och sen åker vi till New York city!


Det här med att sova

Min klocka ringer om en kvart, alltså 06:30. Jag har varit vaken sen 05:00, inte så kul.
Idag blir det en lång dag, vi har lektioner till 21:30.. Förhoppningsvis är det om något intressant vi får lära oss idag. Igår "lärde" vi oss om när man ska tvätta händerna, superkul..


Första skoldagen

Första skoldagen är nu över. Det har varit helt okej. Mycket lärande om uppenbara saker. Maten är väl ingen lyx men det får man tåla.
Nu ska kg och några tjejer gå till ett super marker och kolla lite.


Äntligen framme

Har äntligen kommit fram till training school! Det var en lång resa men kunde iallafall sova några timmar.. I mitt rum ligger det 4 tjejer, det ska bli kul att hälsa på dom imorgon. Rummet är så varmt så jag håller på att smälta bort.

Det här är inte helt lätt att läsa.....


Arlanda

Sitter vid gaten på Arlanda nu. Det var ett tårfyllt hej då med mamma och mormor. Men har träffat ett gäng trevliga tjejer som jag pratar med, så då får jag tankarna på annat.
Nästa gång jag skriver är det från USA!


Today's the day

Idag är dagen jag väntat på i så många år. Har fortfarande inte riktigt fattat det.

Har precis kommit upp till rummet efter att ha ätit frukost. Hotellfrukost borde man få varje dag. Jag har skickat iväg ett mail till min värdfamilj nu innan jag åker. Vet inte när jag får tillgång till internet, men skrev att vi ses på lördag. Det känns helt galet att skriva så!
Nu ska jag nog sova en timme till innan vi beger oss till Arlanda.
Till er som har kommenterat men inte fått något svar, det är inte för att vara dryg, utan jag bloggar mest från iPhone/iPad och det går inte att svara på kommentarer.. Men jag uppskattar kommentarerna väldigt mycket!

Jättetrött tjej..


Besvikelse


Hotell

Sitter på hotellrummet och dricker cider/vin och kollar på idol. Det har varit en jobbig dag med rätt mycket tårar. Imorgon kommer bli ännu jobbigare. Men jag ska ha så grymt kul i USA!


Hemskt

Det var skitjobbigt att säga hej då till Marcus. Både han och jag grät väldigt mycket. Kommer sakna honom något enormt. Hur ska det bli att säga hej då till mamma och mormor då på Arlanda? Usch, det vill jag inte ens tänka på..


This is it

I stort sett packat klart! Lite smågrejer kvar bara. Alla papper och så som ska ligga i handväskan, men den packar jag imorgon.
Shit, nu händer det snart på riktigt.


Chock

Fick en chock när jag vägde väskan. 43 kg!! Hur kan det stämma? Öppnade väskan och slet upp vakuumpåsarna för att ta bort kläder. Vägde om. 18 kg. Jag måste ha sett fel första gången...


1 September

Som rubriken säger är det ju 1 September idag, vilket betyder att det är två dagar kvar tills jag åker.
Idag ska jag packa ner allt i väskorna och väga dom för imorgon åker vi till Arlanda och övernattar på hotell.
Inatt blir sista natten jag får sova i min egen säng..


RSS 2.0