Redan trött

Jag har jobbat i ca 1 timme och jag är redan trött, skulle kunna sova ett par timmar. Det är svårt att komma in i kvällsjobb när man har jobbat dag så himla länge. Men det är bara 2,5 dagar kvar nu och sen är jag ledig tills jag åker!


Trött

Det gick helt okej att jobba igår, det var inte lika segt som det brukar vara. Var dock väldigt trött redan vid nio igår eftersom att jag inte är van att jobba kväll.
Idag ska jag hämta presenten som jag beställde till mina värdföräldrar och sen ska jag köpa tågbiljett till Stockholm tills jag ska till ambassaden. Ambassadbesöket, skicka in några papper till Cultural Care och skicka in ett papper om internationellt körkort (2 veckor innan avresa) är dom ända "måsten" jag har kvar. Sen kan jag börja tänka på packning och mer praktiska saker!

Kvällsjobb

Jag fick ett sms av chefen i fredags där det stog att jag var tvungen att jobba kväll veckan som kommer... Jag ogillar starkt att jobba kväll på packen men jag får härda ut, det är ju trots allt bara en vecka jag jobbar! Sen har jag två veckors semester till och sen är jag tjänstledig ända fram till Oktober 2014. SÅ skönt!

Göta kanal

I helgen har jag varit med Anton + hans föräldrar på en Göta kanal kryssning. Det var supermysigt! Vi övernattade på hotell och gick ut och åt på kvällen. Båten avgick från Motala och där var det också öltält. Det var superstort om man jämför med Katrineholm öltält och det var soffor och fina fåtöljer. Frukostbuffé ingick och det var hur gott som helst. Det fanns en hel korg med apelsiner som man fick göra egen färskpressad juice, pankakor, ägg & bacon, fil, mackor och en massa goda pålägg! Det här var alltså en "live it upplevelse". Från början var upplevelsen en födelsedagspresent från Anton som innehöll en dag på Kolmården med att bada med delfiner. Men det var ett års väntetid och jag fick en tid i November, och då är jag i USA. Så vi bytte till kryssningen, och eftersom att Antons föräldrar fick det i julklapp så åkte vi tillsammans. 
 

Bra dag

Idag började det med att alla här hemma förutom jag åkte på husvagnssemester. Jag ska ju jobba nästa vecka så jag får glatt stanna hemma. 
Men jag har iallafall hängt hos mormor hela dagen. Vi har ätit norska köttbullar och jordgubbar till efterrätt. Sen skulle Bengt (hennes sambo) klippa sig så vi drog till Ica och fixade lite saker. Sen fick mormor för sig att hon skulle tvätta min bil och det är jag glad för! Den var ganska skitig då jag inte tvättat den sen jag köpte den.. Sen drog vi hem och spelade lite kort.
Bra dag med andra ord!

Äntligen

Idag fick jag äntligen papper hem från polisen om att mitt register är prickfritt! Nu kan jag äntligen andas ut.
Var inne till banken idag också och betalade ambassadavgiften så att jag fick ett kvitto på det, och så fick jag ett stämplat kontoutdrag + ett papper på min ekonomiska översikt också.
Fick också ett kuvert från Cultural Care med mitt SEVIS och DS-2019, så nu har jag alla papper som jag måste ha!
Måste säga att jag har stressat upp mig alldeles i onödan. Visst kan det se mycket ut när man får listan med alla saker som ska göras men egentligen är det inte så jättemycket. Flera saker är småsaker som man kan fixa på en och samma dag. Och visumansökan fick man en jättebra mall till där det stog exakt hur man svarar på frågorna.
Men med min tur händer det väl något iallafall som gör att något krånglar till sig.. ;)

Förarglig läkare

Jag måste faktiskt erkänna att jag gick ut från läkarmottagningen med tårar i ögonen. När jag blir arg har jag väldigt svårt att hålla tårarna tillbaka.
 
Det började med att läkaren var 10 minuter sen från sin lunch, så dom som satt i väntrummet fick alltså sina tider 10 minuter framskjutet. När det äntligen var min tur så frågade han vad jag vägde och hur lång jag var osv. Sen sa jag att jag tyvärr inte har något vaccinationskort så han kryssade i att jag hade tagit dom som man behövde. Men det var här det började krångla.
En av frågorna var om man hade vaccinerat sig mot vattkoppor eller om man har haft det. För det första så visste jag inte ens att man kunde vaccinera sig mot det och för det andra så har jag redan haft det, vilket jag berättade för honom. Istället för att kryssa i att jag har haft det så så kryssade han i att jag hade vaccinerats mot det och att jag hade haft mässling, vilket jag absolut inte har haft. Jag påpekade till honom men han menade på att det inte spelade så stor roll. Men tyckte jag att det gjorde så han fick ändra det.
Sen skulle han fylla i adress och telefonnummer, men istället gjorde han en stämpel där det stog namn, adress och telefonnummer. Men grejen var det att han stämplade över en annan text, så adressen syntes inte. Jag frågade då om han kunde skriva det för hand också och det var då han flippade. Han höjde rösten och sa att jag var petig och att han egentligen inte gör sånna här undersökningar och att han inte kan göra mer än så.
Jag blev helt stum och sa ingenting mer. Jag fick kvittot av honom och sen fick jag gå ut och betala. Precis innan jag skulle köra in kortet för att betala såg jag att det stog 950 kr. Jag sa då till henne i receptionen att hon sagt 625 kr till mig när jag ringde tidigare. Han försökte alltså lura mig på pengar också.
Jag frågade kvinnan i receptionen om hon såg vad det stog för adress på stämpeln och hon sa att man inte såg det. Hon stämplade en ny stämpel och jag sa att han vägrade skriva det för hand och att han hade behandlat mig illa. Hon sa då att han var stressad för att han kommit för sent och att han inte brukar göra sånna här undersökningar.
Då sa jag att dom kankse inte borde ta emot sådana besök om det är så himla besvärligt, sen gick jag där ifrån.
Anledningen till att jag var så "petig" var för att jag läste i instruktionerna från Cultural Care att om inte allt är ifyllt rätt så måste jag göra om det. Och 625 kr till har jag ingen lust att betala.
 
Så jag började grina när jag kom ut för att jag var så himla arg.

Nervös

Idag är dagen då jag ska på hälsoundersökning! Det momentet jag är mest rädd för. Och nu sa mamma: Har du din patientbricka?
Öööh, nej.. Vet inte vart den är.
 
Ställde mig på vågen nyss också och såg att jag gått ner ytterligare 1 kg. Nu ligger jag alltså på - 17 kg.

Hatar att komma på rubriker

Kom precis in från en pw/joggingtur med mamma. Det har varit så himla varmt de senaste dagarna så det har varit en pina att komma ut. Men idag var det riktigt behagligt då det var molningt och lite blåsigt.
 
Jag fick en update av min värdmamma om vad de hittat på för något i helgen. Jag fick också lite bilder på pojkarna och dom är hur söta som helst! Jag längtar verkligen tills jag får träffa dom och jag älskar att värdmamman påminner mig på mail om hur "exited" dom är över att jag ska vara deras Au Pair. Tyvärr så vill dom inte att jag nämner namn eller lägger upp bilder på barnen och det måste jag respektera. 
 
I Söndags var jag föresten på Tuna Park och letade efter presenter till familjen. Deras förra svenska Au Pair sa att jag inte skulle köpa några leksaker för att dom redan har så mycket av det. Och det var ju inte det lättaste kan jag säga! Hittade iallafall något till slut och har en ganska bra idé på vad jag ska köpa mer. Vill inte skriva det här då jag inte vet om dom läser min blogg.
 
Imorgon ska jag på min hälsoundersökning. Jag är supernervös inför det där med att jag inte har något vaccinationskort men jag HOPPAS verkligen att det ska gå ändå.
 
 
 
 
Slänger upp en bild från när jag var på Smultronstället med Anton och Marcus för några veckoer sen.
 
 

Ett år.

När jag ibland tänker på att jag ska lämna min fina familj och mina fina vänner i ett helt år så kan det börja tåras i ögonen. Kan ligga i soffan och titta på tv och börja smågrina åt ingenting. Brukar tänka på när jag måste säga hejdå till mamma på Arlanda och veta att det är ett helt år tills jag får se henne igen. Även fast det är så jag känner nu så är jag tvärsäker på att jag kommer ha ett helt fantastiskt år! Det kommer vara SÅ värt att vara ifrån allt i ett år. Jag kommer växa som människa något otroligt mycket. Ett år är egentligen inte lång tid. Och förhoppningsvis kommer det kanske någon och hälsar på också!

Shopping

Mamma kom upp till mig imorse när jag låg i sängen och kollade igenom facebook m.m. på iPaden (daglig rutin ;)) och frågade om jag ville följa med till Eskilstuna för dom skulle handla.
Så dom släppte av mig på Tuna Park medan dom åkte iväg och gjorde annat.
Handlade lite saker på Gina Tricot och H&M åt mig själv.
Sen gick jag in på Bokia för att se om dom hade några Astrid Lindgren böcker på engelska. Dom hade Emil i Lönneberga och det var den tunnaste boken jag sett och för den skulle dom ha 159 :- för. Kalla mig snål men jag tyckte det var lite dyrt..
Sen frågade jag om det fanns böcker om Sverige på engelska som jag tänkte ge till mina värdföräldrar. Och det hade dom, men den boken jag har sett att andra har tipsat om fanns såklart inte. Men då var han i kassan så snäll och sa att dom faktiskt hade beställt den boken så han tog mitt namn och telefonnummer så han kunde ringa mig när boken hade kommit.
Sen var jag på jakt efter Sverigetröjor. Tänkte att det kunde vara lite kul att köpa till pojkarna då deras förra Au Pair från Sverige sa att dom hade så mycket leksaker redan. Jag gick in i varenda tänkbara affär men utan resultat.. Antingen fanns det inte bådas storkek eller också var den tröjor för 500 spänn.. Gick till sist in på Team Sportia och där fanns det! Jättefina tröjor som det till och med var rea på. Kap!
Minstingen fyller år i Augusti också så köpte ett vykort som jag tänkte skicka till honom.

Bilder från dom senaste dagarna

 

Förra Au Pairen

Om 10 minuter ska jag prata med familjens första Au pair som bor i Sverige. Bara 40 minuter från där jag bor faktiskt. Jag ska fråga henne lite frågor om praktiska saker. Tänkte fråga henne om det är något hon vill att jag ska ta med mig till familjen från henne också.
 
Senare idag ska jag träffa efterlängtade Elisabeth! Och Hampus såklart. Vi ska åka till Vingåker och grilla och bara ha det mysigt!

Parken Zoo

Igår var jag på Parken Zoo hela dagen med Mariell, Marcus och Nina. Nina är en vän till familjens dotter (på pappas sida). Det var väldigt varmt hela dagen men det gick bra ändå. Vi åkte mycket karuseller och det var mycket tjat från småtjejerna om vem som skulle sitta bredvid mig. 
Idag åker dom hem och jag ska verkligen försöka klämma in ett besök till Norge innan jag åker iväg!

Visa

Idag har jag gjort ärenden på stan. Började med att gå till polisen för att hämta ut mitt nya pass. Jag kommer dit och hon i kassan frågar om jag har mitt gamla pass med mig. Det har jag såklart inte och då fick hon inte lämna ut det nya.
Sen gick jag till Svenssons Foto för att ta bild till visumet + det internationella körkortet. 2 bilder + att få bilden skickad till mail gick på 350 spänn! Dom vet verkligen hur man tar betalt.
Sen åkte jag och hämtade skrivaren iallafall hos Antons föräldrar och sen köpte jag ett kuvert som ska med till ambassadbesöket.
Åkte och köpte en digitalkamera också! Tänkte att det kan vara bra att ha när jag ska uppleva mitt förhoppningsvis bästa år i mitt liv.
Åkte hem och hämtade passet och sen tillbaka till stan igen för att hämta det nya.
Eftersom att jag hämtade skrivaren kunde jag göra min visumansökan. Den tog tid kan jag säga! Även fast jag hade en jättebra mall att gå efter som jag fick av Cultural Care så dubbelkollade jag allt 1000 gånger. Men nu är den iallafall klar och jag hoppas att det inte är något fel med den!
 
Ikväll har jag varit på Läppe Camping eftersom pappa kom idag. Mitt hjärta smälter varje gång jag ser Mariell och att varje gång vi träffas få höra "Åh, där är ju MIN storasyster"!

Presenter

Något jag måste göra innan jag åker är att köpa presenter till min värdfamilj. Jag vet inte om det är ett måste men det är tydligen högst rekomenderat. Jag vet att jag har en stund på mig att köpa presenter men som jag skrev tidigare är jag tidspessimist..
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa. Vad köpar man till pojkar på  och 9 år? Hade det varit två tjejer så hade man ju köpt en barbie eller nån pysselbok, men jag har inte en blekaste aninng om vad man köper till grabbar. Och vad köper man till värdmamman och värdpappan? Dom har ju haft en svensk au pair förut så en bok om Sverige som dom flesta verkar köpa känns ju rätt onödigt.
Jag har iallafall bett om att få prata med deras förra svenska au pair så det är en av frågorna jag tänkte ställa henne. Hon om någon borde ju har lite koll på vad dom gillar.
Många verkar köpa svenskt godis också. Speciellt choklad och lakrits. Men personligen hatar jag lakrits så det skulle ju kännas konstigt om jag kom med det haha.
Den här boken + dom andra två i serien är en självklarhet att ta med till staterna. har redan läst dom två gånger men dom tåls att läsa igen!

Visumansökan

Nu känner jag en liten lättnad. Jag fick mailet från CC och man får ett bifogat dokument där dom går igenom fråga efter fråga på visumansökan. Så jag hade tänkt ta tag i den imorgon efter att jag hämtat skrivaren.
Det kanske kan gå vägen trots allt! Det är bara det där vaccinationskortet jag oroar mig för nu..

Stress

Jag vet inte varför men jag känner mig superstressad. Jag är en sån som vill börja med allt på en gång och få det klart så fort som möjligt. Jag har inte fått emailet från CC än som innehåller instruktioner om ambassadbesöket.
På tal om ambassaden så har jag fått en tid på Amerikanska ambassaden den 6:e augusti klockan 08:00. Jag ska åka till Stockholm en dag innan och övernatta hos min vän Elin som ska följa med mig till ambassaden, det uppskattas!
 
Idag har jag ringt till Halebop för att se om jag kan frysa mitt abonnemang. Det kunde jag såklart inte. Men abonnemanget går ut i december så hon fixade så att det blir ett kontantkort när bindningstiden är slut så att jag kan få behålla mitt nummer sen när jag kommer hem. Hon var väldigt trevlig och hjälpsam i telefonen!
Jag har också försökt ringa runt till olika ställen för att försöka få tag på mitt vaccinationskort! Jag har nämligen inget och jag vet inte om det behövs inför hälsoundersökningen jag ska på nästa vecka. Jag fick tag på en person som kunde skicka ett men det vara bara på de vacciner jag tog upp tilll 6 år. Hon gav mig ett annat nummer att ringa för att få ett papper på de andra vaccinationerna jag tog på gymnasiet men fick såklart inget svar.. Fick lämna namn och telefonnummer så jag hoppas att dom ringer upp mig snart!
 
Imorgon ska jag åka in till stan för att ta ett foto. Fotot måste man ha med sig till ambassaden, på visumansökan men också när man ska skicka in ansökan om nationellt körkort toll Motormännen. Jag ska också svänga förbi jobbet för att skriva på ett papper om tjänstledighet och så ska jag åka till Antons föräldrar och låna hem deras skrivare.
 
Jag satt idag och fyllde i lite papper så gott jag kunde. Det första var till polisen, det är ett papper jag ska skicka in för att få ett polisregisterutdrag hemskickat. Allt är ifyllt och klart, det enda som saknas är en kopia på mitt pass som ska skickas med. Jag vill vänta med det tills jag har fått mitt nya pass. Sen läste jag igenom kontraktet och skrev på det. Ska dock vänta lite med att skicka in det.
 
Som ni kanske märker så är det verkligen 1000 saker som ska göras, och det här är bara en början!

No hard feelings

Nu har jag meddelat familjen från SF och fått ett svar. Dom var glada för min skull och tyckte att jag skulle göra det som kändes bäst för mig. Och så önskade dom mig lycka till med allt. No hard feelings alltså!

Drömmarnas land

Inatt sov jag verkligen inte bra. Jag kunde inte somna till en början och låg och vred och vände på mig. När jag väl somnade så drömde jag mardrömmar. Jag drömde att jag inte alls kom till min värdfamilj utan till en annan familj som var hemsk. Pappan slog barnen när dom inte lyssnade och ville låsa in mig i ett rum. Jag gick in i en rematch och hamnade hos en ännu värre familj. På nått konstigt vis så var min lillebror också i USA och jobbade som au pair (?) och han hade lika hemska upplevelser. Så han och jag försökte fly men fick ingen hjälp av någon. Haha det ska bli skönt att pappa kommer snart så jag kan tänka på nått annat också och inte bara au pair.

Datum

En tjej från kontoret i Boston ringde precis och berättade om datumet jag ska åka.
Jag åker alltså tisdagen den 3:e september. Då spenderar jag fyra dagar på training school i New York och åker till min värdfamilj den 7:e september. Jag är så himla glad och förväntansfull så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Det känns så himla overkligt men ändå så verkligt. Detta har jag velat sen jag var ca 15 år och nu händer det äntligen! Jag känner mig fortfarand supernöjd över mitt val av familj och pojkarna jag ska ta hand om verkar hur söta som helst.
 
Samtidigt som jag är mitt uppe i mitt lyckorus är jag väldigt ledsem över att behöva skicka ett mail till familjen i SF och berätta att jag valt att spendera mitt år med en annan familj. Det gör lite ont i mit hjärta men jag är säker på att dom kommer hitta en fantastisk au pair.

Mycket gjort

Idag har jag faktiskt hunnit med väldigt mycket. 
Det började med att jag jag ringde till skatteverket och beställde hem ett personbevispapper.
Sen åkte jag till jobbet och ansökte om tjänstledigt. Det kändes väldigt konstigt att säga att jag skulle vara tillbaka Oktober 2014. Jag har alltså 2 veckors semester kvar, sen kommer jag hinna jobba en vecka, och sen kommer jag ha 2 veckors semester till och sen tjänstledigt i ett år.
Sen åkte jag till polisen och förnyade mitt pass. Under tiden jag satt och väntade på min tur ringde jag land och rike runt till en massa olika vårdcentraler och praivatkliniker och fick faktiskt en tid resan nästa vecka för en hälsoundersökning!
Sen åkte jag till banken. Jag vill höra lite om vad det innebär att ge fullmakt till mina konton åt någon. Jag fick med mig en blankett som jag och mamma ska fylla i och sen åka in med tillsammans. Jag har alltså valt att ge min mamma fullmakt över mina konton ifall jag skulle få någon räkning eller liknande när jag är borta.

Förberedelser

Jag tänker börja redan imorgon med att ta tag i saker. Först tänkte jag åka till polisen och fixa ett nytt pass. Mitt pass skulle egentligen ha fungerat då det håller i 2 år till, men jag har någon gammal version utan nån sorts magnetremsa så jag måste förnya det.
Jag ska svänga föbi jobbet och be om tjänstledigt, och blir det som jag vill så jobbar jag bara en vecka till efter semestern(!).
Sen ska jag åka till Nävertorps vårdcentral och be om en tid för läkarundersökning, hoppas verkligen att jag hinner få en i tid för jag har hört att det ska vara svårt.
Sen ska jag också svänga förbi banken och höra lite om vad det innebär att ge fullmakt åt någon gällande mina bankkonton. Jag kommer ju få räkningar när jag är borta och då vill jag att mamma ska kunna ha tillgång till mina konton och betala dom åt mig. Kanske ska ta med mig bankdosan också och byta batteri.
Sen ska jag ringa några telefonsamtal. Det ena till a-kassan för att höra om jag fortfarande får vara med där och det andra till the phone house för att höra om jag får frysa mitt abonnemang.
 
Kul att se att det är så många som har kikat in här idag! Förhoppningsvis så kommer jag uppdatera denna blogg flitigt även när jag är i USA. Säger inte att den uppdateras flitigt nu men jag ska försöka vara så aktiv som möjligt iallafall!

Skrämmande

Jag är fortfarande inne i ett lyckorus. Jag har velat göra detta sen jag var ca 15 år och nu ska dröm äntligen bli verklighet!
Dock är det skrämmande med alla förberedelser. Visumet är det som skrämmer mig mest. Det är sjuukt många frågor på engelska och det är sjuukt mycket papper man måste ha med sig till Amerikanska ambassaden. Jag har inte så himla lång tid på mig som jag önskar att jag hade. Jag är världens tidspessimist och är hellre klar med saker långt i förväg än att göra det i sista minuten. Alltså får jag inte klanta till det. 
 
Pappa kommer hit i veckan föresten. Det ska bli himla kul att träffa honom men framför allt min lillasyster. Jag har inte sett henne sen i Mars och hon har hunnit fylla 6 år sen jag såg henne sist. Min fina lilla Mariell. Förhoppningsvis kommer hon och pappa och hälsar på mig i USA. Jag hoppas såklart att mamma också kommer men det engelska språket är inte på hennes sida. Hon har väldigt svårt för engelska och skulle bli väldigt nervös av att flyga själv ända till USA. 
 
En bild på mig och Mariell när dom var här i November på min tjugonde födelsedag. Känns konstigt att tänka att jag inte kommer vara hemma på min tjugoförsta.

We would like to formally ask you to be our au pair

YES, YES, YES!
Nu är det ett datum som ska bestämmas. 29:e Augusti ville dom att jag skulle komma först, men jag tycker att det blir tight då det är massor med saker som ska fixas innan.

Connecticut, here I come!

Jag har glada nyheter! I September (vet ännu inte det exakta datumet) tar jag mitt pick och pack och flyttar till Connecticut, USA. Jag har precis pratat med värdfamiljens nuvarande Au Pair och allt kändes väldigt bra. Dom stog ju som sagt var mellan ett val av 2 tjejer och tidigare idag plingade det till i min telefon och det var ett mail där dom skrev att dom valt mig. Jag är superglad och har nog ännu inte riktigt fattat det än!
 

Update från match 7

Nu har jag precis Skypat med familjen. Från min sida gick det jättebra och det verkade som det från deras sida också. Dom pratade dock med en tjej till men dom skulle ge besked lite senare via mail om dom vill gå vidare eller inte. Jag fick också prata lite med barnen och det var verkligen två energiknippen! Nu är det bara att hålla tummarna!

Another try

Det blev tyvärr inget samtal igår. Mamman hade fått ett viktigt samtal inom jobbet så vi försöker idag istället. Idag är ju också dagen jag ska prata med familjen från SF. Det blev så himla rörigt det här. Egentligen hade jag ju som syfte att Skypa med familjen från SF för att jag ville ha ett svar om vi skulle matchas, men jag gillar verkligen familjen från CT. Så alltså måste familjen från CT bestämma sig idag..
 
Jag får magknip av sånt här, jag får gå på magkänslan helt enkelt.

Skypesamtal

Jag sitter nu och väntar på att få skypa med värdmamman från Connecticut. Jag håller tummarna för att det går lika bra nu som det gjorde med telefonsamtalet i onsdags!

Telefonsamtalet

Jag var väldigt nervös igår inför samtalet med mamman från Connecticut och minuterna innan klockan slog 20:00 hade jag ett sug i magen. Men ingen ringde. 20:30 fick jag ett samtal och då var det en tjej från huvudkontoret i Boston som ringde och sa att jag har ett telefonsamtal från värdmamman, så hon kopplade oss till varandra.
 
Hur gick samtalet då? Det gick hur bra som helst! Jag fick inte så mycket sagt då hon pratade ganska mycket (vilket alla värdmammor som jag pratat med gjort) men jag fick in några kommentarer då och då. Hon var väldigt vänlig och har fortsatt kontakt med deras gamla Au Pairer och anser verkligen att dom är en del av familjen. Det är också lite det jag är ute efter.
Jag vill inte åka till USA i ett år och sen åka hem som om ingenting har hänt. Jag vill ha livslång kontakt med familjen jag varit hos just för jag vill känna att dom är en del av min familj.
Hur som helst, vi ska skypa imorgon och om vi vill gå vidare så ska jag även få prata med deras tidigare Au Pairer. Min magkänsla säger att det här kan vara något bra.
 
 
På lördag har jag också en skypedate med familjen jag pratade med först, från San Fransisco. Vi skulle ha skypat förra helgen men dom hade varit upptagna och inte kollat deras mail. Jag måste höra lite med dom hur det går med deras ansökan och om dom fortfarande är intresserade av att ha mig som deras Au Pair. Mitt resedatum är ju i September, och det är inte långt kvar dit..

Match 7

Fairfield, Connecticut.
 

Det här är en familj med två barn på 10 och 6 år. Dom är väldigt aktiva och utövar många sporter, men tycker också om att pyssla och måla. Det var faktiskt mamman som mailade mig och sa att de var väldigt intresserade. jag mailade tillbaka och sa att jag också var intresserad och här sitter jag några timmar senare och väntar på ett samtal från mamman. Jag tycker den här familjen verkar väldigt bra. Dom har bra värdeingar angående uppfostran och dom verkar vara en väldigt kärleksfull familj. Pappan jobbar dock hemifrån, och det är det enda som känns lite tveksamt. Men jag får se hur det går med samtalet, förhoppningsvis går det bra!

Klubbkväll på Make Up Store

Ikväll har jag varit på Make Up Store's klubbkväll i Norrköping. Jag är dock inte medlem men jag åkte med min fina arbetskamrat Camilla som var inbjuden och fick ta med en vän. Men nu är jag medlem! Jag fick med mig lite saker hem iallafall. 3 ögonskuggor, eyeprimer, en lila ögonpenna och ett lila läppstift! Jag velade länge när jag stog och tittade på läppstiftet men sen la tjejen på Make Up Store på det på mina läppar och då var jag tvungen att köpa det.


Update match 6

Som jag förstod ville match nummer 6 ha en tysk Au Pair. Alltså är matchen borttagen och min profil är öppen för nya matchningar.

Fina kusinbarn på bild.


RSS 2.0