Update mobilblogga

Fick inte upp någon bild som ni kanske märkte..


Mobilblogga

Testar att mobilblogga för första gången. Jag ringde till Cultural Care Au Pair nyss för att be dom ta bort match 6 eftersom att dom ville ha en tysk Au Pair. Men det fick jag tydligen inte utan hon skulle prata med sin kollega i Boston och fråga om dom kunde tänka sig en svensk Au Pair. Så jag får se om dom hör av sig eller om dom tar bort mig sen.
Testar att slänga upp en bild också på världens sötaste kusinbarn.


Nya skor motiverar till träning

Är det bara jag som tycker det är roligare att träna med nya skor? Jag har snöat in mig på Nike just nu. Jag tycker Nikes skor är snyggast och det känns knappt att man har några skor på sig! Jag är lite sugen på Nike lunarglide som är på bilden. När jag är i USA ska jag åka till ett outlet och fynda billiga skor!

Match 6

Baraboo, Wisconsin.

Denna matchning kom några timmar efter match nummer 5.
Det här är en familj med 5 barn på 18, 16, 15, 5 och 3 år gamla. Dom hade en video som man fick titta på och det verkade vara en jättebra familj ända tills mamman i familjen började prata tyska.. Så jag antar att dom vill ha en Au Pair som kan prata tyska och jag förstår inte varför dom har matchat oss..

Match 5

Wayne, Pennsylvania.

Det här var en familj med en son på 10 år.
Det stog inte så mycket i deras ansökan men jag skickade iallafall ett mail om att jag ville prata med dom. Denna matchning togs bort tidigare idag.
 

Dålig bloggerska

Kul att se att det fortfarande är folk som besöker min blogg även fast jag är superdålig på att uppdatera. 
Jag mailade familjen i Kaliforninen och frågade om dom fortfarande är intresserade, och det är dom! Jag ska skypa med dom nästa helg och fråga om vi ska bestämma oss för att matcha. Det börjar nämligen bli tight med tid då dom vill att jag kommer redan i September. Då måste jag alltså säga upp mig i Juli, och Juli börjar ju redan nästa vecka! Jag vill ha en månad ledigt innan jag åker för att hinna förbereda allt och hälsa på min familj i Norge. Därför måste jag säga upp mig i Juli för att kunna sluta i Augusti. 
 
Jag ringde in till Cultural Care Au Pair idag för att höra hur det går med min matchningsprocess. Jag hade nämligen inte fått någon matchning på nästan 3 veckor, men när jag ringde sa hon att jag har varit inne i en matchning enda sen i fredags, bara det att jag inte hade fått något mail om det. 

Busy

Jag önskar att helger hade fler än två dagar! Jag har så himla mycket som ska göras i helgen som kommer och jag önskar att jag hann göra mer än vad jag ska göra. Jag ska vara barnvakt hela helgen, farmor kommer och bor hos mig över helgen, vi ska till smultonstället och titta på studentflak. Hade jag inte varit barnvakt hade jag gått på party, men icke..

Match 4

Millbrae, Kalifornien.

Det här är en familj med två barn på 14 och 12 år. Dom var väldigt sportiga, och det är absolut inte jag hur mycket jag än skulle vilja det. Men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök och skrev till dom att vi kunde prata. Antagligen så kände dom likadant som mig att vi inte riktigt passade ihop för matchningen var borta idag när jag tittade. 

Match 3

Lake forest, Illinnois.

Det här var en familj med 4 barn på 16, 14, 13 och 12 år. Den yngsta pojken hade autism och down syndrom. Han kunde inte prata och använde sig av teckenspråk. Jag ringde in till kontoret på en gång och sa att dom skulle ta bort matchningen då jag vet att jag inte skulle klara av det. Jag var också trött på att varenda matchning innehöll ett barn som hade speciella behov så jag bad dom ändra i min ansökan från "kanske" till "nej" angående att ta hand om barn med speciella behov.

Ny video

Idag har jag hämtat min bil som varit på lagning. 6000 spänn kostade det att få tillbaka nycklarna. 
Sen jag kom hem har jag hållt på med min au pair video. Äntligen är den klar! Denna blev mycket bättre än den förra då jag la ner lite mer tid den här gången. Nu är det bara att hoppas på att familjerna tycker att den är lika bra som jag gör. 
Match #2 har inte hört av sig än, men vi är fortffarande i en match. Har dom inte hört av sig tills på fredag tänker jag ringa till kontoret och be dom ta bort matchningen så att min profil blir öppen för andra familjer.
Nu ska jag ut och powerwalka med mamma!

Match 2

Wayne, Pennsylvania.

Det här är en familj med 3 barn på 9, 7 och 4 år. Det äldsta barnet har speciella behov. 
Dom hade skrivit väldigt mycket information och det verkar vara en bra familj. Dock vet jag inte vad jag tycker om att ta hand om barn med särskilda behov då jag inte har någon erfarenhet av just denna sjukdom. Men jag har iallafall skickat ett meddelande till familjen och visat mitt intresse av att jag iallafall vill prata med dom.

Väntan

Jag vet inte hur många gånger jag har gått in på min mail idag för att se om jag har fått en matchning. Men icke. Jag vet att det oftast tar 1-2 veckor innan matchningarna börjar rulla in men jag är så himla otålig.
Har filmat lite mer idag för att göra en ny video. Den jag gjorde igår var absolut inte bra och jag skäms lite över att jag ens la upp den. Jag var nog mest bara stressad över att jag måste ha en så jag gjorde en lite snabbt. Hoppas att denna blir lite bättre!

Au Pair video

Jag gick precis in på min profil hos Cultural Care Au Pair och såg att match #1 hade tagit bort sin matchning. Alltså var jag inget för dom och det gör mig absolut ingenting, då min magkänsla sa att dom inte var rätt. Kanske kände dom  av också att jag inte var intreserad.
 
Har iallafall försökt göra min Au Pair-video vilket inte var det lättaste. Videon blev inte så bra men den får ligga uppe tills jag gör en ny. Jag tycker det är svårt att stå framför kameran och prata. För det första vet jag inte vad det är jag vill säga, och när jag väl har kommit på något så glömmer jag bort det när jag väl ska prata.
Får se om dom på kontoret i Stockholm ringer och skäller på mig imorgon och säger att min film var dålig!

Skypesamtal med match #1

Nu har jag precis pratat med familjen från New York. Det var en mamma, en pappa, en dotter på 16 år och tvillingpojkar på 13 år. Den ena pojken har Down Syndrom.
Det verkade vara en jättehärlig familj, men jag vet inte om det är något för mig. Jag hade tänkt mig lite lägre åldrar och så är jag inte helt säker om jag hat vad som krävs för att ta hand om en pojke med speciella behov. Föräldrarna var hur trevliga som helst så jag ska ge det ett försök till. Jag vill gärna prata med barnen innan jag bestämmer mig. När de är så pass gamla tror jag att det är viktigt att man har en kemi redan från början. Jag ska maila in till kontoret i Stockholm och berätta att jag har pratat med dom, och förklara hur jag känner.

Match 1


Larchmont, New Work.
Det står inte så mycket på deras profil mer än att det är en tjej på 16 år. Dock så står det att det inte är henne jag ska ta hand om, men dom har inte skrivit någon information om några andra barn. När jag läste igenom beskrivningen om den här tjejen så fattade jag det som att hon har två bröder. Vi ska skypa imorgon då jag förhoppningsvis får lite mer information.
 

RSS 2.0