Niagara Falls

I fredags var jag alltså ledig för att åka till Niagarafallen. Morgonen började strax innan 5 för att fixa mig, hämta Anais och sen bli skjutsad av min värdpappa till Stamfords tågstation där bussen tog oss till Kanada. Bussresan var ca 9 timmar lång och det var dom mest obekväma sätena jag någonsin suttit i. 
Vi kom iallafall fram runt 5-6 på kvällen och då inväntade vi Rebecka och en annan rumskompis (dom åkte en annan buss) och sen gick vi ut. Man kände verkligen att det var ett turistställe och alla au pairer under 21 släppte verkligen loss då man bara behöver vara 19 för att dricka alkohol i Kanada. 
På lördagen gick vi upp relativt tidigt för att ta bussen till den amerikanska sidan av Niagarafallen. Attraktionerna vi valde att se var "made of the mist" där man fick åka väldigt nära vattenfallen i en båt, och "cave of the winds" där man i stort sett stog 1 meter från vattenfallen. Man fick snygga ponchos att ha på sig och på cave of the winds fick vi ett par sexiga sandaler också då man blev dyngsur. På vägen tillbaka fick man gå, så vi gick över bron från USA till Kanada, lite häftigt!
På kvällen gick vi ut igen och det var knökfullt på dansgolvet. 
Det var himla häftigt att uppleva allt detta! Gatorna var fulla med restauranger, spelhallar, barer/klubbar, casinon, souveniraffärer, spökhus och allt vad man kan tänka sig. Det kändes som staden som aldrig sover, allt var öppen dygnet runt och det var folk ute hela tiden. 
Hotellet vi sov på var bra, sköna sängar och fint badrum. Vi var ett bra gäng på fyra tjejer som delade rum. Jag, Rebecka, Anais och Marine. Två svenska och två franska. Marine var ju den enda som inte kände någon men hon var hur trevlig som helst och vi kom väldigt bra överens!
På söndagen väntade en lång bussresa hem vilket resulterade i nackont. 















Våra sexiga tofflor, som man också fick ta hem!










På bron som går till Kanada. 







En fot i USA och en fot i Kanada. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0